Forside    Produkter    Galleri    Referencer    Priser    Kontakt    Blog

Fotografering    Rammer    Brugt udstyr

Nyhed:                                                    

Indscanning af Dias/Negativ.

Som noget nyt kan jeg tilbyde indscanning af negativer og lysbilleder. Så har du noget liggende, du gerne vil have bevaret / fremkaldt, så skriv for pris. Husk negativer og lysbilleder ældes med tiden, det gør den digitale kopi ikke. Prisen afhænger af om der skal laves efterbehandling og om du skal have lavet foto, eller du blot skal have en digital kopi. Og så selvfølgelig antal.

Priseksempel: Opstart 45,- og derefter 5,- pr./dias el. negativ, hvis du skal have dem på en CD-rom. Skal du have lave mange vil der kunne gives rabat. (Opløsning 2400dpi). Det svarer til ca. 6Mpix. Højere opløsning tilbydes selvfølgelig (op til 7200dpi).

Jeg laver også billeder på lærred, spørg efter priser. De er lavet efter mål, så et hvert format/størrelse kan laves. De er af høj kvalitet og kan vaskes af med en fugtig klud. De kan leveres både med og uden ramme.

 

Portræt foto

 

Retouche

Har du et gammelt billede der er falmet, så kan jeg måske genskabe de oprindelige farver. Eller lave det om til sort/hvid, hvis det ønskes. Kontakt mig for priser.

   
Før                                              Efter

KORT m.m.

Billederne må gerne være dine egne. Jeg sørger for evt. efterbehandling af billeder.

Jeg kan også tilbyde foto på lærred og monteret i svæveramme, hvis det ønskes. Kontakt mig for priser. De er konkurrencedygtige...

 

Produkt foto